A spirálina bio tészta természetesen gluténmentes és állati eredetű összetevők nélkül készül. Ideális celiakák és vegánok étkezéséhez, mivel gazdag fehérjékben, elengedhetetlen a kiegyensúlyozott étrendhez. A Spirulina jellegzetes sötétzöld színű tésztát ad, amely tökéletes az asztali színekkel való játékhoz. Ennek a tésztanek az íze finom és kellemes, mindenféle fűszerezéssel jól megy. A biológiai spirulina által adományozott előnyök sokrétűek, egy tál tészta szeretettel jár azok számára, akik megeszik.
Főzési idő: 7-8 perc
Összetevők: 97% barnarizs liszt*, 3% spirulina*.
*ellenőrzött ökológiai mezőgazdaságból. Ellenőrizte: Biokotroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
A bio spirulinás tészta egy ajándék, amelyet a Pasta Natura minden fogyasztójának szeretnénk adni. Ez a tészta finom ízű, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen ízesítéshez. Az asztalra illatos, színes és finom ételt fog lehet készíteni belőle. Az elkészítése ellenállhatatlan a bio spirulina tésztával.
A Spirulina jó tápanyagokban gazdag, ezért alkalmas minden étrendre. Tökéletesen alkalmazkodik a vegán ételekhez, mivel mentes állati eredetű összetevőktől, és gazdag növényi fehérjékben gazdag, ami a legkeresettebb tápanyag azok számára, akik feladják a húst, de nem akarják kiegyensúlyozni étrendjukat. A spirulina általában az egész immunrendszer barátja. Az A és B csoportok erőteljes jelenléte a D, K, E vitamin mellett a PASTA NATURA edényt a jó egészség szövetségesévé teszi. Talán nem mindenki tudja, hogy ezek a vitaminok segítenek az idegrendszerben, legyőzik a fáradtság érzését és segítik a jó humor helyreállítását. Próbáld ki magad: hozza az asztalra egy meghívó PASTA NATURA ételt, és látni fogja, hogy a mosolyok azonnal elkezdenek nyílni. A Spirulina béta-karotint, esszenciális zsírsavakat, vasat és nyomelemeket is tartalmaz. Alapvető élelmiszer azok számára, akik még az asztalnál jó egészségre törekednek.
A PASTA NATURA bio tészta spirulinával különleges az első íztől kezdve; a bronzrajz olyan enyhe érdességű képességet ad, amely képes a mártást a szájig tartani, ahol az íz robbanása kedvezően meglepett. Az al dente főzést a tészta elkészítésének módja garantálja: lassú szárítás alacsony hőmérsékleten. A jó dolgok elkészítése időt vesz igénybe, és mi a PASTA NATURA-nál soha nem sietsünk a tésztáinkhoz.
A spirulinával készített bio tészta finom és kellemes ízű, próbálja kombinálni azt egy szezonális zöldséggel, amelyet csak egy serpenyőbe zártak be és egy csepp szójaszószmal ízesítettek. Készítsen egy speciális estét mártással, kardhallal, sárga paradicsom és olívabogyóval: a PASTA NATURA bio spirulina liszttel készített tészta diadalmaskodik az asztalnál.
*RDA (Reccommended Dietary Allowance) - ajánlott napi tápanyagbevitel
megtalálsz minket a közösségi oldalakon